01

Transport

Kistemaker Transport is een transportbedrijf uit Andijk gespecialiseerd in het vervoeren van goederen van Nederland naar Zuid-Duitsland en Zwitserland. Met meerdere wagens, specialistische chauffeurs en een betrouwbare service hebben wij als transportbedrijf de afgelopen 30 jaar veel ervaring opgedaan. Inmiddels worden jaarlijks vele kilometers afgelegd in én buiten Nederland voor een trouwe en hechte klantenkring van onze transportservice.

Wilt u gebruikmaken van de professionele transportservice van een specialist voor het transport van uw goederen naar Duitsland? Kistemaker Transport staat voor u klaar!
02

Opslag

Wanneer je tijdelijk (extra) capaciteit nodig hebt om uw goederen op te slaan, dan bent u bij Kistemaker Transport aan het juiste adres. Wij beschikken over een grote loods van 500 m2 voor de opslag van uw goederen. Onze loods heeft de nodige beveiliging en infrastructuur waardoor uw goederen veilig en accuraat worden opgeslagen.

Wij stemmen uw wensen af op de mogelijkheden die wij als logistieke dienstverlener voor opslag kunnen bieden. Geen enkele uitdaging gaan wij uit de weg. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.